Trains – unable to find path to stop

Home Forums General Discussion Trains – unable to find path to stop

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #4976
    dazzauk
    Participant

    I’m obviously doing something wrong. Road transport works for me no problems at all, but so far I’ve not been able to get even the simplest railway working.

    I always get the unable to find path to stop even if the stations are literally next to each other with a tiny section of track.

    Across a distance when stations are near town centers and road connected I still get the same error, even if I have rail depots attached to the end of platforms.

    It’s looks like a good game so far, can anyone help me get a railway running?

    • This topic was modified 6 years, 11 months ago by dazzauk. Reason: Typo
    #4990
    dazzauk
    Participant

    I have followed the ingame tutorials and some on line ones but no joy.

    #4991
    KilrBe3
    Participant

    Could you post a Screenshot, along with your Line window open? Be easier to help. It sounds like you doing nothing wrong though.

    #5179
    theultimateking1
    Participant

    I have the same problem….. I followed every instruction, tried many times… no successUnable To Find Path :-S

    #5186
    Keenhail
    Participant

    You need to purchase a locomotive, right now you only have a passenger car. I had this issue and struggled for hours till I asked a friend on steam…

    #5198
    Barmoen
    Participant

    What to do when you DO have a locomotive as well then? I get this message trying to put my first electric locomotive out.

    #5207
    Keenhail
    Participant

    http://www.twitch.tv/rellana

    Check out my stream and you’ll see what to do, make sure if you are using an electric locomotive that you have power cables up and after you have purchased the locomotive purchase the desired passenger/cargo car and it will auto attach to the train

    #5317
    dazzauk
    Participant

    Now sorted. It was due to a combination of things (in part how late it was!)

    No locomotive was one cause as the descriptions weren’t that clear (but can be improved over time) so it wasn’t immediately clear to me that what I’d purchased was only a carriage.

    Second issue was when joining tracks it can often looks like they’re joined but when you get in really close (not always easy on long runs) you see that actually they aren’t.

    Thanks for everyones help, I’m off to get building and I hope the game goes from strength to strenth adopting a few of the suggestions on the forum (expanding stations to more than the original nomber of platforms and building double tracks in one go would be mine).

     

     

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘General Discussion’ is closed to new topics and replies.